Poštovné zdarma na objednávky nad 7552,07 Kč. Možnost zaslání přes DHL Express.
Jak 68travel vyrábí dřevěné dekorace

Jak 68travel vyrábí dřevěné dekorace


68travel je originální výrobce, nejsme jen distributor. Výroba našich dřevěných map a dalších dřevěných dekorací je zdlouhavý a složitý proces. Ale stojí za to. Na jeho konci vznikne krásná dekorace na zeď, na kterou když se podíváte, řeknete si: "Páni, to je paráda!". Díky této mapě se vám vybaví všechny vzpomínky na místa po celém světě, kde jste už byli...

Samotné výrobě předchází koncepční a konstrukční příprava. Nevěřili byste, kolik práce dá rozhodování o tom, které země se do které vrstvy vloží, jak barvy zkombinovat - vše vyladit tak, aby vrstvy na sebe navazovaly a vypadaly skvěle. Jak vybrat 50 z více než 300 ostrovů z celého světa pro standardní balíček ostrovů a další pro rozšířený balíček ostrovů.

Myšlenky a nápady se pak zpracovávají do vektorů. Tyto počítačové nuly a jedničky se pomocí gravírovacích strojů přenášejí na překližku, která se pak barví různými mořidly, aby se dosáhlo ještě působivějšího 3D designu. A postupně ožívá každý jednotlivý kus, každá země, každý ostrov. Všechny malé části se pak ručně slepí dohromady a vytvoří jednotlivé kontinenty - dřevěná 3D mapa tak dostane svou konečnou podobu.

Nakonec je třeba vše zabalit tak, aby se k vám mapy bezpečně dostaly ze Slovenska v srdci Evropy - přes hranice i přes oceány.

A pak už je jen na vás, zda si tuto nádhernou nástěnnou dekoraci přenesete na vlastní zeď a budete se z ní těšit po mnoho let. Protože mapy jsou okouzlující a každý je má rád.

Spolehlivá podpora

Rychlá podpora, záruční servis a snadné vrácení. Doživotní záruka na naše dřevěné výrobky.

4,8/5 průměrné hodnocení

Více než 6000 recenzí od zákazníků z celého světa. 98% zákazníků nás doporučuje.

Personalizované objednávky

68travel je originální výrobce, což znamená, že můžeme rychle vytvořit individuální objednávky podle vašich přání.

Žijeme pro dobrodružství

Ve společnosti 68travel rádi cestujeme a objevujeme. Snažíme se používat recyklované přírodní materiály a omezit používání plastů. 68travel po světě »

Hledat

COOKIES

68travel, s.r.o. žádá o váš souhlas s použitím vašich údajů pro účely personalizované reklamy a obsahu, měření reklamy a obsahu, statistiky cílových skupin a vývoje produktů, jakož i pro ukládání a/nebo přístup k informacím v zařízení.

Nastavení můžete upravit kliknutím na jednotlivé položky. Další informace o GDPR naleznete na této stránce.

Způsob použití vašich osobních údajů můžete změnit. Dodavatelé potřebují váš souhlas k následujícím úkonům: